<string id="mikhalych_change_art_start_dialog_0"><text>Объявление вроде было, что ты меняешь артефакты?</text></string>
<string id="mikhalych_change_art_start_dialog_1"><text>Буває, що й міняю - поганенькі на кращі. Давай глянемо, що в тебе є?</text></string>
<string id="mikhalych_change_art_start_dialog_2"><text>Погодим пока глядеть... Что значит поганенькие? И сколько? И на какие именно лучшие? Ты толком расскажи.</text></string>
<string id="mikhalych_change_art_start_dialog_3"><text>От... ти бач скільки питань. Я думав, що як сталкер вже дістався до Ліманська, то це вже досвідчена людина і йому не треба розповідати з якого боку пляшку тримати...\nГаразд, слухай сюди.\nАртирфакти ці мають різні властивості. Десь трохи кращі, десь трохи гірші. Он "Медуза" - есть така, що фонить тими рейгенами страх, але ж і пулю відвиде і від хімії допоможе, а є що фону повний той... гергель, а і не відведе нічого. Хоча "Медуза", вона й в Африці "Медуза", а за Кордоном їх не дуже розглядатимуть - фонить, чи не фонить... Це тут, у Зоні, для простого сталкера воно важливо - краще ж, щоб без радіаціі дупу захистило... Ще можу змінять кілька твоїх, як їх там... кругляків-каменюк на один із мезомодіфікатов. Згоден?</text></string>
<string id="mikhalych_change_art_start_dialog_4"><text>Ну да, это и ежу понятно.</text></string>
<string id="mikhalych_change_art_start_dialog_5"><text>О, тут і народжується комерція: надо тобі кращого, то приходь до мене, давай два арти гірші, а я тобі одненького, покраще. Отакий в нас с тобою вийде їжачок, така буде арифметика. Тільки ж дивись, щоб однакові приніс, також не забувай, що стан будзе залежать від того, що й сам віддав. Тобто, даєш погані - отримуєш такі ж... у мене на них своя бутафорія й свої нюанси, пойняв? І пику таку не роби - в мене все по понятіям... да - да, нє - нє. Руки ж тобі ніхто не викручує - як не подобається, то не міняй. Зрозуміло?</text></string>
<string id="mikhalych_change_art_start_dialog_6"><text>Понятно. Если что, обращусь.</text></string>
<string id="mikhalych_change_art_dialog_0"><text>Я по поводу обмена артов.</text></string>
<string id="mikhalych_change_art_dialog_1"><text>Ну, показуй - що там в тебе? Може і зміняємо.</text></string>
<string id="mikhalych_change_art_dialog_21"><text>Есть вот парочка простеньких артов.</text></string>
<string id="mikhalych_change_art_dialog_23"><text>Держи два средненьких арта.</text></string>
<string id="mikhalych_change_art_dialog_24"><text>Вот артефакты высокого класса.</text></string>
<string id="mikhalych_change_art_dialog_25"><text>Есть несколько булыжников.</text></string>
<string id="mikhalych_change_art_dialog_26"><text>Есть уникальный артефакт - маятником называется...</text></string>
<string id="mikhalych_change_art_dialog_31"><text>Ага, це можна - згодиться на обмін. На ось, хорошого артифакта...</text></string>
<string id="mikhalych_change_art_dialog_22"><text>Хм, куда ж я их... Подожди, вроде были. Не найду никак.</text></string>
<string id="mikhalych_change_art_dialog_32"><text>Дивись, дивись... не поспішай. Міхалич спить, грошенята капають...Кхе.</text></string>